e MAGNUM Remote Control slimme WiFi thermostaat (MRC) is de meest geavanceerde op de markt. Bij het ontwikkelen van deze nieuwe thermostaat zijn we allereerst uitgegaan van gebruikersgemak. De MRC thermostaat heeft daarom een compleet nieuwe gebruikersinterface die vanaf het scherm en een App eenvoudig en intuïtief te bedienen is.

 

Slim geregeld
De MRC berekent zelf de opwarmtijd. Je hoeft alleen maar in te geven in welke periodes je een warme vloer wilt hebben. Hijleert gaandeweg de ideale opwarmtijd van de vloer en past daar automatisch zijn programma op aan. Dus stel je in dat je de vloer om 7 uur ’s ochtends op 23°C wilt hebben dan doet de thermostaat de rest.

Houten vloeren
De MAGNUM MRC heeft tevens een houten vloerfunctie waarbij de temperatuur gelimiteerd wordt tot 28°C. Dit maakt de MAGNUM MRC de perfecte en veilige oplossing voor ieder elektrisch verwarmingssysteem.

 

Standaard geleverd bij iedere set
De MAGNUM Remote Control (Polarwit – RAL 9010) wordt standaard geleverd bij iedere MAGNUM Mat, Cable en Foil vloerverwarmingsset inclusief een ingebouwde luchtsensor en vloersensor (12K). Door het slimme ontwerp past deze inbouw thermostaat op vrijwel ieder enkel- en meervoudig schakelmateriaal.

per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 18 resultaten
  • 1
  • 2
© 2009 - 2024 badkamercompagnie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel